WELKOM!

Hey, ik wil jou eerst en vooral van harte welkom heten in de Amazon FBA E-MERGE cursus!

Ik heb uiteindelijk voor de naam 'E-MERGE' gekozen omwille van de link met E-COMMERCE en omdat ik met deze cursus (en met onze Facebook-groep) een community wil creëren van Belgisch-Nederlandse Amazon verkopers die als het ware 'opduikt' (ENG.: to emerge). 

De afgelopen maanden heb ik enorm veel tijd gestoken in het maken, monteren en online plaatsen van de cursus-video's. Dit is het resultaat! De cursus is opgesteld in chronologische volgorde en licht van A tot Z toe wat je moet weten om zelf te kunnen gaan verkopen via Amazon onder het private label concept (private label = het plaatsen van jouw merknaam op een product om dit dan vervolgens te gaan verkopen). 

De cursus bestaat uit 9 modules en zal verder uitgebreid worden op termijn. Er zal onder andere nog een BONUS-module volgen met praktische tips en informatie. Ook zal er nog meer informatie volgen over hoe je het legale aspect van jouw business moet opzetten en hoe dit toegepast wordt met betrekking tot Amazon.

De cursus is zodanig opgesteld dat deze een antwoord biedt op elke vraag die ikzelf heb gehad toen ik begon met verkopen op Amazon en is daarom ook DE cursus voor zij die zich willen verdiepen in het Amazon FBA verdienmodel.

We beginnen de cursus met deze inleidende module om jou bekend te maken met 'wat Amazon FBA nu feitelijk is' en waarom het zo krachtig is. Daarop volgen de modules die elks een belangrijk aspect verduidelijken. Het doel van de cursus is om jou klaar te maken om zelf te gaan verkopen op Amazon. 

Ik wil bij deze ook zeker nogmaals aansporen om mij alle vragen te stellen die je zou hebben. Ook zeker niet twijfelen om contact met mij op te nemen in het geval dat de cursus niet aan jouw noden beantwoordt. 

Ten slotte wens ik jullie enorm veel succes met jullie Amazon-avontuur en hoor ik graag jullie updates.

Met vriendelijke groeten,

Cédric

Vervolledig en ga verder