Amazon FBA 'E-MERGE' Cursus

Een Stap-per-Stap Cursus Die Alle Aspecten Toelicht Van Het Verkopen Op Amazon

Heb jij ook, net zoals ik, van die ondernemer-kriebels? Heb jij ook altijd iets willen opstarten waarmee je online geld kan gaan verdienen?


In mijn allereerste Youtube video die ik een half jaar geleden online plaatste, toonde ik hoe ik mijn eerste $4000 aan omzet behaalde in 2018 met het Amazon FBA verdienmodel:


Bovendien haalde ik in het vierde kwartaal van 2018 op Cyber Monday een dagrecord-omzet van meer dan $1.300:

Dit was voor mij en dat ik dit verder kon gaan uitgroeien! Een eigen online business uitbouwen die ik volledig zelf beheer, wanneer ik wil, waar ik wil en die me toelaat geld te verdienen wanneer ik slaap (in een zeker zin dus een passief inkomen)

... MAAR goed... genoeg over mezelf. Terug naar feiten...

Verkopen op Amazon via FBA (Fulfillment By Amazon) is de laatste jaren enorm populair aan het worden... en het 'feestje' is nog niet gedaan!

Met de biljoenen dollars/euro's die Amazon opstrijkt aan omzet per jaar wereldwijd en met haar steeds uitbreidende marketplace, kan jij hiervan mee gaan profiteren.

Ikzelf verkoop nu ongeveer twee jaar op Amazon en ik vind het concept fantastisch:

vanachter jouw computer run jij jouw eigen business zonder dat iemand jou vertelt wat je moet doen! En ik wil jou tonen hoe jij net hetzelfde kan gaan doen in de Amazon FBA 'E-MERGE' cursus


Wat is de motivatie achter de 'E-MERGE' cursus?

Ik wil graag een community zien uitgroeien van Belgisch-Nederlandse online verkopers op Amazon. Relatief weinig Nederlanders & Belgen hebben ooit van 'Amazon FBA' gehoord (jij misschien ook?), en ik wil hier verandering in brengen.

Ik wil als het ware deze nederlandstalige community doen opduiken in het Amazon landschap...

...vandaar ook de naam E-MERGE (= een samenraapsel van 'TO EMERGE' & eCommerce)!


De cursus omvat het volgende:

9 Verschillende modules die elks een verschillend aspect van het Amazon FBA verhaal toelichten

• Deze 9 modules omvatten meer dan 85 videos en meer dan 8u aan beeldmateriaal

PDF documenten met tekst-sjablonen die jij ook kan gaan gebruiken om onder andere producten te evalueren op zoekcriteria; fabrikanten te contacteren; een verkoopovereenkomst op te stellen; jouw e-mail sequentie naar jouw klanten op te stellen;...

Je leert stap-per-stap hoe je een product kan vinden op de Amazon websites dat beantwoordt aan bepaalde criteria (bv. voldoende winstmarge, voldoende vraag, kan je er een brand rond creëren...). En welke producten je best niet verkoopt!

Je leert hoe je fabrikanten in China contacteert, met hen onderhandelt om dan vervolgens jouw merknaam op het product te plaatsen en een bestelling te plaatsen

Je leert waar je rekening mee moet houden wanneer je jouw product laat vervaardigen bij jouw fabrikant

Je leert hoe je verschepingsbedrijven contacteert om jouw bestelling tot bij de Amazon magazijnen te laten verschepen

Je leert hoe je een product listing aanmaakt op Amazon en hoe je productfoto's kan (laten) maken

Je leert verschillende methodes kennen om jouw product te gaan marketen en naar de klant te brengen door middel van giveaways, promo's via Facebook Ads, influencers gebruiken...

Je leert omgaan met het Amazon marketingplatform (PPC) om jouw product bovenaan de zoekresultaten te tonen en hoe je deze marketingcampagnes kan optimaliseren aan de hand van bewezen methodes

Je leert om gebruik te maken van e-mailcampagnes en een klantenbestand te genereren voor toekomstige nieuwe producten

• Elke module omvat onder andere een deel met de meest gestelde vragen

• Ik toon jou de lessen die ik heb geleerd uit mijn fouten zodat jij niet dezelfde fouten maakt

Toegang tot een privé studenten-community van de cursus waar je al jouw vragen kan stellen met betrekking tot de cursus

Individuele begeleiding en feedback van mij tot jouw eerste productverkoop

Levenslange toegang tot de cursus


BOVENDIEN...

...wordt de cursus continu bijgewerkt om zo blijvend mijn ervaringen en werkende methodes te delen met jou! Zonder dat het jou meer zal kosten.

... EN aangezien dit een online videocursus is, kan je de cursus op elk moment volgen, waar en wanneer het voor jou uitkomt.


... indien je niet tevreden bent met de cursusinhoud, garandeer ik jou een volledige terugbetaling van jouw inschrijvingsgeld tot 14 dagen na aankoop en op voorwaarde dat je de cursus voor minder dan 40% hebt voltooid.


De inhoudstafel van de cursus (incl. 2 voorbeschouwingen) vind je onderaan deze pagina.


BEN JE NOG STUDENT?

Om studenten het financieel wat lichter te maken, heb ik onlangs (d.d. 30/4/2019) besloten 25% korting te geven indien je een actieve studentenkaart kan aantonen. Dit om de initiële kost voor het opstarten van een Amazon business naar beneden te brengen.Ben je toch nog sceptisch over dit hele verhaal? Komt deze uitleg over alsof ik je 'iets wil aansmeren'? Kan ik volledig begrijpen!

>> Ga daarom dan zeker eerst even mijn Youtube kanaal bekijken en beoordeel dan of je de cursus een kans wilt geven.

Ik deel in mijn Youtube videos enorm veel praktische informatie over Amazon FBA, volledig gratis. In de cursus ga ik hier nog veel dieper op in en overloop ik stapsgewijs hoe jij van nul jouw Amazon business opzet!

>> Geïnteresseerd in het concept en zin om onze Facebook-community met meer dan 300 beginnende ondernemers te vervoegen, word dan zeker lid van onze Mastermind Facebook groep.
Cursus-Overzicht


  MODULE 5 - De Verscheping/'Shipping'
Beschikbaar in dagen
dagen na jouw inschrijving
  MODULE 9 - Het Vervolg
Beschikbaar in dagen
dagen na jouw inschrijving

Je Instructeur


Cédric Ophoff
Cédric Ophoff

Ik ben Cédric Ophoff. In 2016 ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur en ben sindsdien bezig met onderzoek als doctoraatsstudent.

Daar ik de kriebels van het ondernemen altijd heb gehad heb ik al heel wat kleine tot middelgrote projecten ondernomen in mijn vrije tijd, waaruit ik enorm veel geleerd heb. Zo heb ik als student geld verdiend met het verkopen van gadgets via tweedehands platformen en het herstellen van smartphones en tablets. De echte microben heb ik pas te pakken gehad toen ik me ben gaan verdiepen in Amazon FBA. Ik ben ondertussen anderhalf jaar bezig met het concept en heb hier meer uit geleerd dan eender welk ander project.

In april 2018 ben ik voor het eerst begonnen met videos posten op Youtube. Wat oorspronkelijk als een grote uitdaging met weinig verwachtingen begon, is uitgebouwd tot een community van Belgische en Nederlandse (soon-to-be) digitale ondernemers. Dit hele gebeuren heeft me zo veel motivatie en voldoening gegeven dat ik nog meer tijd en moeite wou steken in het hele project. Daarom heb ik een cursus uitgebracht waarin ik stap voor stap uitleg hoe jij als Nederlander/Belg kan gaan verkopen op Amazon en welke stappen je allemaal moet doorlopen. Deze cursus is een stap naar iets groters en ik hoop onze nederlandstalige digitale ondernemers-community snel naar hogere niveaus te mogen brengen!Vaak Gestelde Vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De cursus begint nu en eindigt nooit! Het is een volledig op zichzelf staande online cursus - u bepaalt zelf wanneer u begint en wanneer u klaar bent.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Hoe klinkt 'levenslange toegang'? Na het inschrijven heeft u onbeperkt toegang tot deze cursus zolang als u wilt - op alle apparaten die u bezit.
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
We zouden nooit willen dat je ongelukkig bent! Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neemt u binnen de eerste 30 dagen contact met ons op en krijgt u een volledige terugbetaling.
Heb ik een garantie tot een succesvolle Amazon business?
Het spreekt voor zich dat de aankoop van de cursus niet automatisch gepaard gaat met een succesvolle Amazon store en business. Zoals elke onderneming, hangt jouw succes enkel en alleen af van jezelf. Jouw inzet, tijd, moeite... bepalen jouw succes. Met het aankopen van de cursus kan ik jou dus onmogelijk garanderen dat je voor jezelf een succesvolle business zal uitbouwen. Echter zal de nodige wilskracht en doorzettingsvermogen zeker en vast zijn vruchten afwerpen.
Kan ik de aankoop van de cursus spreiden over een paar maanden?
Yes! Naast de eenmalige betaling heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gespreide betaling over 4 maanden.
Heb je andere vragen?
Contacteer me via [email protected]

[Indien je de cursus wenst aan te kopen via PayPal, gelieve contact op te nemen via [email protected]]

Begin nu!